Foodfotograaf nodig?


Zelfgemaakte fruit ijsjes gefotografeerd op een marmeren ondergrond

Foodfotograaf nodig? Wilt u uw restaurant beter in beeld brengen? Heeft u een nieuwe menukaart die u zo mooi mogelijk wilt maken? Met food fotografie geef je het gerecht een gezicht. Tegenwoordig willen mensen zien wat ze kunnen verwachten, zien wat ze op hun bord krijgen en zien wat ze zullen gaan proeven. Social media en internet spelen hierin een erg grote rol. Angela Buser Photography helpt u uw passie zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Met het juiste licht, styling en final touches in beeldbewerking maken wij een prachtig beeld van uw gerecht. Dit kan gaan om een klein gerecht op een mooie witte ondergrond tot een groot gerecht in sfeer gefotografeerd op een geheel gedekte tafel. Alles is mogelijk. Wij denken graag mee over de beste mogelijkheden om het gerecht in de beste sfeer of setting neer te zetten.

Om het beste uit uw gerechten te halen werk ik bij foodfotografie vaak samen met de beste foodstylistes. Foodstyling is vormgeven. Met foodstyling accentueren we hierbij de eigenschappen van het gerecht en brengen we smaken over zonder het gerecht te ruiken of te proeven. Ook zorgen zij ervoor dat alle overige artikelen in beeld zo goed mogelijk bij het gerecht passen waardoor het gerecht alleen maar versterkt wordt.

Zoekt u dus een goede foodfotograaf? Of weet u misschien nog niet helemaal wat u wilt en heeft u pas een klein idee? Ook daar kunnen wij u goed bij helpen. Wij kunnen een heel plan voor u en met u uitwerken. Natuurlijk komen we graag langs om kennis te maken. U kunt ook contact met ons opnemen zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken. Voor een goede prijsindicatie kunt u een mailtje sturen naar info@angelabuser.nl of bellen naar +31(0)6-10598409.